Karpetten

Wilt u niet de hele ruimte bekleden met tapijt? Dan is een vloerkleed een aanrader voor op een harde vloer.

Collectie

Vloerkleden kunnen gemaakt worden in alle maten én van alle stalen die wij beschikbaar hebben. Karpetten zijn er in allerlei soorten en maten. Door gebruik te maken van diverse soorten afwerkingen en materialen, krijgt het karpet zijn eigen uitstraling.

NIEUW! Mart Visser Collectie

Nieuw bij KijkopGordijnen, de karpettencollectie van fashion designer Mart Visser. De collectie bestaat uit bijzondere designs en stoffen. En is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.
Kom de prachtige collectie bekijken in één van onze showrooms of bekijk de foto’s!

Er zijn verschillende festoneer/omzoom technieken mogelijk. Festonneren is een veel gebruikte manier van randafwerking bij een vloerkleed.

Festoneren
Hierbij worden de randen van het vloerkleed afgewerkt met een bijpassende kleur garen. De hoeken worden bij het festonneren altijd licht afgerond.

Afwerking met BA band
De randen van het karpet worden afgewerkt met een band van 1 cm. Banderen is, met uitzondering van extreem hoogpolige tapijten, bij alle tapijtsoorten mogelijk.

Volumekarpet met viltrug/anti-slip
Hierbij worden de randen van het karpet naar de onderzijde omgevouwen en wordt de onderzijde dikker gemaakt met een schuimlaag welke een antislip werking heeft; ondertapijt, rubber of vilt. Volumekarpet is het meest geschikt bij hoogpolige kwaliteiten tapijt.

Blind banderen 
Blind banderen heeft een luxe uitstraling en is erg duurzaam. Het karpet wordt voorzien van een subtiele band in een bijpassende kleur die nauwelijks zichtbaar is. Blind banderen is een erg stijlvolle afwerking.

De voordelen van een vloerkleed

Knusse uitstraling

Dempen van geluid

Zachte ondergrond waar kinderen op kunnen spelen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage