Visgraat PVC

Een visgraatvloer is stijlvol en decoratief tevens tijdloos en kan in vrijwel elke interieurstijl perfect worden toegepast.

Visgraat vloer

De visgraatvloer is enorm populair, een vloer met een visgraat motief geeft de woning dan ook een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten. Een visgraatvloer is stijlvol en decoratief tevens tijdloos en kan in vrijwel elke interieurstijl perfect worden toegepast.

Het PVC van tegenwoordig is zo natuurgetrouw en veelzijdig dat ze een perfect en praktisch alternatief zijn voor een houten vloer. Met onze visgraat vloeren kunt u eindeloos variëren met de afmetingen, kleuren en looks. Kies voor een luxe afwerking met bies of werk met verschillende kleuren en motieven.

Bij een visgraat patroon worden de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Hierdoor ontstaat een visgraat waarbij de groeven trapsgewijs verlopen. Een andere vorm van een visgraat een Hongaarse punt. Het verschil met een traditionele visgraat vloer is dat de vloer aan de uiteinden van de planken schuin zijn afgezaagd.

Tip! een bies 

Een bies is een dun stripje dat aan de kanten tussen een rij pvc stroken wordt geplaatst. Dit geeft de pvc vloer een mooie en unieke uitstraling. De bies maakt een scheiding tussen het visgraatverband en de buitenrand.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage