Tapijt

Bij DeVloerenVan beschikken we over een uitgebreide tapijtcollectie. Tapijt geeft comfort en karakter aan uw woning en geeft tevens warmte en sfeer in uw interieur. De zachte materialen geven uw woning een schoon binnenklimaat, omdat het gemakkelijk in onderhoud is. Daarnaast is tapijt veilig door het stroeve oppervlak.

Tapijt

Wat is er fijner na een lange dag werken dan thuiskomen uw schoenen uit te doen en over een zacht warm tapijt te lopen. Tapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook nog eens goede geluidsisolatie bijvoorbeeld wanneer u een fijn muziekje op zetten dan komt dit het best tot zijn recht met een tapijt vloer. Uw huis wordt er minder gehorig van, tapijt is ook uitermate geschikt voor kinderen. Het is slipveilig en beschermt de handen en voeten vooral wanneer ze aan het spelen zijn.

Bij DeVloerenVan hebben we een perfecte collectie tapijten samengesteld van het merk Belakos. Hiermee kan eindeloos gecombineerd worden in structuur, kleur en materiaal. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit tapijt inclusief ondertapijt meting en montage.

Collectie

SDN

Ideaal voor ruimtes waar veel lichtinval is, verkleurd niet en is onderhoudsvriendelijk. Het garen is door en door geverfd waardoor het 100% UV bestendig is.

SDX

Geschikt voor ruimtes waar veel gebruik van wordt gemaakt zoals bijvoorbeeld kantoorpanden of andere ruimtes waar dag in dag veel beweging is. Tevens 100% UV bestendig.

SENSUALITE

Dit is een uniek superzacht tapijt en uitermate geschikt voor uw slaapkamer. Hiermee stapt u uit uw bed op een heerlijk zacht tapijt.

De Voordelen

Geluidsdempend

Onderhoudsvriendelijk

Comfort

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage