Vinyl vloer

Het grootste voordeel van vinyl is dat er eindeloos veel keuze is in dessins! Er is dus altijd een ontwerp dat aansluit bij uw smaak en interieur.

Vinyl is één van de veelzijdigste producten, zo niet de meest veelzijdige,  die momenteel verkrijgbaar zijn. Vinyl isoleert goed, er is eindeloos veel keus in dessins en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Geknoeid? Een vinylvloer is zo schoon.
Of u nu kiest voor natuursteen, hout, metallic look of een effen vloer, er is fantastisch veel keuze uit een type vinyl wat er fantastisch uitziet in uw woning. Voor pure luxe kunt u een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie.

Vinyl is een duurzaam product en tevens een goed alternatief voor andere vloeren omdat het naast gemakkelijk te onderhouden ook goed isoleert, maar het materiaal is ook nog eens erg duurzaam. Omdat vinyl waterdicht is, is het mogelijk de vloer schoon te dweilen, iets dat bij lang niet alle vloeren tot de mogelijkheden behoort. De Vloeren Van beschikt over een uitgebreid assortiment vinyl. In onze collectie zijn vele verschillende soorten opgenomen. Naast veelzijdig is vinyl ook een voordelige oplossing.

Meer product info hier

Voordelen

Eindeloos veel keuze in dessins

Één van de veelzijdigste én voordeligste producten

Een vinylvloer is gemakkelijk schoon te maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage