Inbetweens

We kunnen wel stellen dat inbetweens het beste van twee werelden bieden. Wat voor sfeer u ook wilt creëren in uw woon- of slaapkamer; er is altijd wel een soort inbetween te vinden die bij uw interieur past.

Inbetweens; een combinatie van een gordijn en vitrage

Vaak wordt er getwijfeld tussen gordijnen en/of inbetweenstof. Bij twijfel zijn onze inbetweens de oplossing! Inbetweens zijn als het ware een kruising tussen gordijnen en vitrages. Vaak wordt voor inbetweens vitragestof gebruikt. Het verschil tussen vitrages en een inbetween is dat vitrages worden opgehangen in combinatie met overgordijnen. Inbetweens worden opgehangen als gordijn of in combinatie met overgordijnen. Ze worden dus niet opgehangen in combinatie met vitrage. Inbetweens zijn dus een soort combinatie van een gordijn en vitrages. Ze worden namelijk vaak gemaakt van vitragestof, maar hebben de functie van een gordijn. Er wordt vaak gekozen voor een inbetween omdat er zicht is naar buiten, maar er kan niet van buitenaf naar binnen gekeken worden.

Creëer een ruimtelijk gevoel met inbetweens

Omdat inbetweenstof in de meeste gevallen doorschijnend is, wordt er vaak voor gekozen om inbetweens op te hangen in combinatie met vouwgordijnen. Op deze manier creëert u het ruimtelijke gevoel dat de inbetweens geven, maar kunt u wanneer u uw woon- of slaapkamer wilt afschermen van de buitenwereld, de vouwgordijnen naar beneden doen. We kunnen dus stellen dat inbetweens eigenlijk het beste van beide werelden te bieden hebben. Net als bij vitrages, zijn inbetweens ook al lang niet meer slechts verkrijgbaar in het wit. Tegenwoordig is vitragestof namelijk verkrijgbaar in een ontelbare hoeveelheid kleuren. U kunt er bovendien voor kiezen om vitragestof met een ingewerkt patroon te bestellen. Wat voor sfeer u dus ook wilt creëren in uw woon- of slaapkamer; er is altijd wel een soort inbetweens te vinden die bij uw interieur past.

DeVloerenVan is onderdeel van KijkopGordijnen. Heeft u interesse in raamdecoratie en wilt u compleet ontzorgd worden?
Bekijk dan de KijkopGordijnen website voor alle informatie en het uitgebreide assortiment!

WWW.KIJKOPGORDIJNEN.NL

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage