Rolgordijnen

Met de rolgordijnen van KijkopGordijnen kunt u elke ruimte perfect aankleden. Wij werken met zeer praktische systemen, die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn.

Het rolgordijn; een zeer praktisch systeem

Rolgordijnen op maat zijn traditionele producten die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld overgordijnen. De strakke afwerking van het rolgordijn geeft de inrichting een smaakvolle en moderne sfeer. Met rolgordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met onze rolgordijnen kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Wij bieden de mogelijkheid om de rolgordijnen uit te voeren met een motortje, zodat u deze vanuit uw stoel of bank kunt bedienen. Al onze producten zijn ‘child safe’ en uit te voeren in maar liefst 400 kleuren!

DeVloerenVan is onderdeel van KijkopGordijnen. Heeft u interesse in raamdecoratie en wilt u compleet ontzorgd worden?
Bekijk dan de KijkopGordijnen website voor alle informatie en het uitgebreide assortiment!

WWW.KIJKOPGORDIJNEN.NL

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage