Werkwijze

Bent u op zoek naar een mooie kwaliteit tapijt of pvc voor een nette prijs? Dan bent u bij DeVloerenVan aan het juiste adres! Alles onder 1 dak bij DeVloerenVan en KijkopGordijnen. Samen ontzorgen wij u totaal. We voorzien uw hele woning van nieuwe vloeren, raamdecoratie, screens en rolluiken.

WERKWIJZE

Wij hebben kijk op gordijnen en vloeren! Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij u thuis. Zo kunnen we uw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft niets zelf in te meten; dit doen wij.

Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij in Nederland inkopen. 

HAAL EN BRENG SERVICE

Wist u dat kijkopgordijnen & devloerenvan een extra service voor ouderen & minder valide heeft.
Op afspraak komen we bij u aan huis met onze kleurstalen. Hier geven we u kleur en product advies bij u thuis in de woning.
Uiteraard bieden we u de mogelijkheid aan om de producten werkend te zien in onze showroom, dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Geen probleem, wij laten u kosteloos ophalen met speciaal vervoer.
Wilt u gebruik maken van deze service?

Bel dan naar 0493-380069.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

Onze 5 zekerheden

Wij komen bij u langs voor een goed en eerlijk advies
Wij komen bij u inmeten
Wij maken vrijblijvend een offerte
Wij bieden u uitgebreide garantie
Wij hangen uw gordijnen/raamdecoratie keurig op

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef DeVloerenVan toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis
  • Gratis meten en montage